Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



PALESTIINA TERRORISTID VALMISTUVAD RÖÖVIMA UUSI SÕDUREID
10.09.06  

Palestiina terroriorganisatsioonid viivad Läänekaldal ja Gaza sektoris läbi õppusi Iisraeli sõdurite röövimiseks, teatas WorldNetDaily. IDF sõduri Gilad Shaliti röövinud rühmituse Populaarne Vastupanu Komitee juht ütles, et sõdurite röövimine on "parim viis" tuhandete palestiinlaste vabastamiseks Iisraeli vanglatest. "Me oleme nüüd kavandamas uusi röövimisi ja viime selleks läbi treeninguid. Isegi siis, kui Iisrael Shaliti vastu vahetuseks sadu vange vabaks laseb, on meil vaja veel tuhandeid vange vabastada. On vaja röövida rohkem Iisraeli sõdureid," ütles terroristide liider.

Röövitud sõduri Gilad Shaliti vabastamisega seotud läbirääkimisi ette valmistanud allikad ütlesid väljaandele Ynet, et kokkulepe on ette valmistatud ning see ootab Hamasi poliitbüroo juhi Khaled Mashaali heakskiitu. Vastavalt kokkuleppele Shalit vabastatakse ja antakse Iisraelile üle Egiptuse kaudu või otse palestiinlaste käest vahetuseks kahe- või kolmeetapilise palestiina vangide vabastamise eest. Sarnast tehingut tutvustati ka selle nädala alguses, kuid see osutus valeks. Sarnane, kuid mõneti erinev informatsioon ilmus väljaandes Ynet taas neljapäeval. Iisraeli diplomaatilised allikad on taolise vahetustehingu võimalikkust eitanud öeldes, et nad ei kavatse läbirääkimisi pidada ning nõuavad Shaliti tingimusteta vabastamist.

Iisrael on korduvalt vabastanud suure hulga vange, sealhulgas süüdimõistetud terroriste, vastutasuks rahulepetele või Iisraeli vangide vabastamisele. Mõned vabakslastud vangid on jätkanud iisraellaste tapmist.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.