Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IDF ON SÜÜRIA PIIRIL KÕRGENDATUD VALVELOLEKUS
13.10.06  

Iisraeli väed on Süüriaga piirnevatel Golani kõrgustikel kõrgendatud valvelolekus võimaliku vaenutegevuse puhkemise tõttu, kirjutab WorldNetDaily (WND). Selline olukord on kestnud juba mõned nädalad pärast Süüria presidendi Bashar Assadi sõjakaid avaldusi ning Iisraeli luureteenistuse hoiatusi, et Süüria võib algatada konflikti.

Assad on avaldanud ka mitmeid kommentaare lääne meedias, vihjates võimalusele Iisraeliga rahu sõlmimiseks. Jpost kirjutab, et Ehud Olmerti esindaja Asi Sharivi hinnangul üritati nende lepitavate kommentaaridega tõrjuda rahvusvahelist kriitikat Assadi reziimi pihta.

Samal ajal on Assad araabia meediale antud intervjuudes rääkinud riigi ettevalmistustest Iisraeli ründamiseks ning on andnud mõista, et Golani kõrgendikud võidakse tagasi võtta jõudu kasutades. Iisraeli julgeolekuametnikud ütlesid väljaandele WND, et Süüria riiklik meedia on regulaarselt edastanud sõjakaid sõnumeid, mida ei ole 1973. aasta Yom Kippuri sõjast saadik kuulda olnud. "[Süürias] valitseb meelsus, mis valmistab rahvast ette sõjaks," ütles üks julgeolekuametnik.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.