Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



PEAMINISTER OLEMRT PEAB KOALITSIOONILÄBIRÄÄKIMISI PARTEIGA ISRAEL BEITEINU
13.10.06  

Arutz Sheva kirjutab, et peaminister Ehud Olmert on alustanud läbirääkimisi parempoolse partei Israel Beiteinu liidri Avigdor Liebermaniga, lootes kindlustada tugevamat enamust parlamendis. Israel Beiteinu on seadnud koalitsiooniga ühinemiseks mitmeid tingimusi. Esimeseks tingimuseks on praeguse valitsussüsteemi restruktureerimine, mis hõlmaks peaministri otsevalimisi ning konstitutsiooni loomist. Teiseks tingimuseks on riikliku komisjoni moodustamine süüdistuste uurimiseks viimase Liibanoni sõja juhtimisvigade kohta. Praeguseni on Olmert väitnud, et taoline komisjon, millel oleks voli teha ettepanekuid valitsuse ministrite ja Iisraeli Kaitseväe(IDF) juhatajate tagandamise kohta, ei ole "miski, mida rahvas vajaks".

Israel Beiteinu nõuab ka, et Olmert teeks ametlikult lõpu Juudeast ja Samaariast ühepoolse taandumise kavale ning tühistaks käsu illegaalsete eelpostide kaotamiseks nimetatud piirkonnas. Viimasele nõudmisele seisab Olmert vastu öeldes, et eelpostide evakueerimine "on meie jaoks üks kõige olulisemaid küsimusi".

Jpost kirjutab, et Tööpartei esimees Amir Peretz on Israel Beiteinu koalitsiooni kaasamise vastu. Peretz esindaja sõnul usub ta, et "praegust koalitsiooni on võimalik ilma oluliste jõupingutusteta tugevdada". Jposti andmeil ütlesid Olmertile lähedalseisvad allikad, et Peretz eelistaks koalitsioonis näha pigem religioosset parteid Ühendatud Toora Judaism.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.