Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



POLITSEI SOOVITAB PRESIDENT KATSAVILE SÜÜDISTUSE ESITADA
22.10.06  

Pärast kolm kuud kestnud uurimist teatas politsei möödunud pühapäeval, et soovitab esitada president Katsavile süüdistuse mitmetes seaduserikkumistes, sealhulgas vägistamises. Politsei esitas uurimise ametliku kokkuvõtte riigiprokuratuuri. Selle tulemusel on sagenenud üleskutsed Katsavi ametist tagasiastumiseks. President Katsav väidab endiselt, et ta on süütu ning on meedia ja administratiivse lintshimise ohver.

Presidendi ametist tagandamiseks on vaja Knesseti 120-st liikmest 90-ne poolthäält. President valitakse Knesseti liikmete absoluutse häälteenamusega üheks seitsmeaastaseks perioodiks. President Katsavi ametiaeg lõppeks 2007. aasta juulis.

Samal ajal on poliitilised liidrid hakanud aktiivselt arutlema tulevaste presidendikandidaatide üle. Peaminister Olmert väitis oma Moskva visiidi ajal: "Ma tean vähemalt ühte isikut poliitilises süsteemis, kes on kindlalt väärt presidendikohta - Shimon Peres," teatab Ynetnews. Peres jäi kuus aastat tagasi Knesseti hääletusel Katsavile alla. Teiste kandidaatide hulgas on Tel Avivi pearabi Yisrael Meir Lau. Lau on tuntud traditsiooniliste juudi vaadete eest seisjana ning jõupingutuste poolest juutide ühendamisel. Järmisele kandidaadile, Reuven Rivlinile Likudist, kuulub paljude Knesseti liikmete toetus.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.