Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IISRAELI ÜMBRITSEVAD RIIGID VALMISTUVAD SÕJAKS
22.10.06  

Iisraeli uudistekommentaatorid on viimasel ajal keskendunud hetkel valitsevale olukorrale ning näevad probleeme kerkimas praktiliselt igas ilmakaares. Põhjas lükati peaminister Ehud Olmerti ettepanek rahu sõlmimiseks Liibanoni peaministri Fouad Siniora poolt kindlalt tagasi. Ta ütles, et Liibanon on "viimane riik, mis sõlmib lepingu Iisraeliga." Samal ajal taastab Hizb´Allah oma baase ja rajatisi nende jaoks ohututesse tsoonidesse Lõuna-Liibanonis asuvates Palestiina põgenikelaagrites. Põhjas on Süüria president Bashar Assad korduvalt rääkinud Süüria valmisolekust sõjaks ning Süüria armee plaanidest Golani kõrgendike vabastamiseks.

Idas räägib Iraani president Ahmadinejad jätkuvalt Iisraeli minemapühkimisest maailmakaardilt. Iraani jõupingutused tuumarelva tootmiseks annavad põhjust arvata, et tema sõnad on midagi enamat kui tühipaljad ähvardused. Sama palju muret valmistab Iisraelile rahvusvahelise üldsuse soovimatus selle ähvarduse vastu karme samme astuda.

Lõunas, nagu ülalpool märgitud, käib võitlus igapäevaste raketirünnakute ja ulatusliku terrorivõrgustiku ülesehitusega. Egiptuse soovimatus selle vastu midagi ette võtta näitab heakskiitu, või parimal juhul ükskõiksust terroristide eesmärkide suhtes. Ja lõpetuseks, luureandmed näitavad Al Qaida aktiivsuse kasvu Juudeas ja Samaarias, nendest piirkondadest lähtuvaid enesetapu- ja muid rünnakuid hoitakse ära praktiliselt iga päev.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.