Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IDF PEATAB TERRORISTE EUROLIIDU KONTROLLITAVAL ALAL
22.10.06  

Haaretz kirjutab, et Iisraeli sõjavägi on tunginud rohkem kui nelja kilomeetri kaugusele Filadelfia koridori Gaza ja Egiptuse vahelisel piiril, et panna piir relvade ja laskemoona smugeldamisele erinevatele Gazas tegutsevatele terroriorganisatsioonidele. Paari viimase päeva jooksul on operatsioonide käigus avastatud viis tunnelit, kuid viimaste kuudel on neid leitud ligi kakskümmend. Terroristid kasutavad tunneleid ka Iisraelis käimiseks.

Iisrael lahkus Filadelfia koridorist umbes aasta tagasi, kui piiri hakati kontrollima Euroliidu ja Palestiina ülevaatajate poolt. See tegevus on osutunud ebaefektiivseks, sest viimaste kuude jooksul on Gazasse sisse toodud üle kahekümne tonni lõhkeaineid ja kolmkümmend Venemaal valmistatud tankitõrjeraketti. Loodeti, et smugeldamise lõpetamiseks teevad omalt poolt jõupingutusi ka egiptlased, kuid sisejulgeolekuminister Avi Dichter ütles kolmapäeval, et egiptlased "peavad tegema palju rohkem" ning et neil on selleks võimalused, kirjutab Ynet News.

Ajalehe Jerusalem Post andmeil valmistub Iisraeli Kaitsevägi (IDF) ulatuslikuks maavägede sissetungiks Gazasse- "suuremaks kui kunagi varem". Eesmärgiks on avaldada Hamasile survet vangistatud IDF sõduri Gilad Shaliti vabastamiseks ja hävitada terroristruktuurid. Hamasi sõjalise tiiva esindaja Izzedin al Kassam ütles, et tema organisatsioon on valmistunud kokkupõrkeks IDF-ga. Arvatakse, et Hamas üritab Iisraeli tankide hävitamiseks kasutada "Hizb-Allah` meetodit". See meetod hõlmab võimsate lõhkeainete kasutamist maa peal kombinatsioonis Venemaal valmistatud tankitõrjerakettidega. Üks IDF lõunaväeosade ohvitser vastas: "Me oleme valmis igat tüüpi sõja pidamiseks ja igat tüüpi relvastusega toimetulekuks," kirjutab Jpost.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.