Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KÄIMAS ON LÄBIRAAKIMISED RÖÖVITUD IDF SÕDURITE SAATUSE ÜLE
06.11.06  

Ynet News kirjutab, et sel nädalal pidasid Egiptuse luureteenistuse ülem Omar Suleiman, kõrgetasemeline Hamasi delegatsioon ja CIA ametnikud kõnelusi röövitud IDF sõduri Gilad Shaliti vabastamise tehingu üle. Haaretz teatab, et eksiilis tegutseva Hamasi poliitjuhi Khaled Meshali asetäitja Mousa Abu Marzuki väiteil käivad praegu läbirääkimised 1400 palestiina vangi vabastamise üle kolmes etapis. Knesseti liige Yuval Steinitz Likudi parteist mõistab tehingu hukka, nimetades seda "täielikuks jõuetuseks Hamasi ja terrori vastu...Esimest korda pärast Oslo lepet vabastab Iisrael terroriste vahetuseks palestiina organisatsioonide poolt röövitud pantvangidele."

Kui Iisrael tõepoolest nõustub selle tehinguga, oleks see kannapööre paar nädalat tagasi avaldatud valitsuse seisukohale. Mitmed kõnelejad väitsid, et valitsus ei pea läbirääkimisi terroristidega ega aktsepteeri midagi muud kui ainult sõdurite tingimusteta tagastamist.

PO-s tegutseva uudisteagentuuri Ma´an andmeil on IDF sõduri vangistajad väljendanud kartusi, et Iisrael üritab korraldada päästereidi, kui Shalit praegusest asukohast Gazas Egiptusesse viiakse või juhul, kui vahetustehing teoks saab, arreteeritakse araabia vangid mõne päeva pärast uuesti.

Ynet News kirjutab, et Hizb´Allah´juht Hassan Nasrallah mainis intervjuus Hizb´Allah´ televisioonile, et kõnelusi peetakse ka vangide vahetuse üle röövitud IDF sõdurite Eldad Regevi ja Ehud Goldwasseri vastu. Neid kõnelusi peetakse ÜRO poolt määratud vahendaja abil, ütles ta.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.