Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IISRAEL ON JUHTIMAS VÕITLUST KÕRBESTUMISE VASTU
14.11.06  

Arutz Sheva kirjutab, et Ben Gurioni Ülikool Negevis korraldas sel nädalal rahvusvahelise konverentsi kõrbestumisega võitlemise teemal. ÜRO on 2006. aasta kuulutanud Rahvusvaheliseks kõrbete ja kõrbestumisega võitlemise aastaks ning konverents toimus rahvusvaheliste ürituste raames, millega seda aastat tähistatakse. Osalejaid oli 30 riigist kõigilt kontinentidelt.

Iisrael valiti kõrbestumisega võitlemise alase konverentsi toimumispaigaks tänu rikkalikule kogemusele kõrbete kasutuselevõtmisel innovatsiooni ja visaduse läbi. Sellest ajast, kui Iisrael 1948. aastal rajati, on intensiivse põllumajanduse, metsastamise ja majanduslike ettevõtmiste läbi kümneid tuhandeid hektareid kõrbealasid põllumajanduseks, elamuehituseks ja tööstusparkide rajamiseks tagasi võidetud.

Konverentsil tegi Iisrael ettepaneku rajada Iisraeli rahvusvaheliste kõrbeuuringute keskus. "Teeme ettepaneku rajada kõrbeuuringute instituut Iisraeli," ütles Ben Gurioni Ülikooli professor Aron Tal. "Iisraelil on rahvusvahelisele üldsusele palju pakkuda mitmetele maadele nuhtluseks oleva kõrbestumise vastu võitlemise alal ning arengumaad ootavad, et me võtaksime juhirolli."

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.