Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



BEIT HANOUNI TAUSTAKS
14.11.06  

IDF tegevus Beit Hanounis oli selle piirkonna aktiivse terroritegevuse tulemuseks, näitab Välisministeeriumi avaldatud kokkuvõte möödunud nädala sündmustest. Beit Hanoun asub Gaza sektori põhjapiiril, vaid mõne kilomeetri kaugusel Iisraeli linnadest Sderot ja Ashkelon. Aasta algusest saadik on Beit Hanounist tulistatud Iisraeli suunas rohkem kui 300 Kassam-raketti. See 28 000 elanikuga linn on aktiivse terroritegevuse tsentriks ja mitmete terroriorganisatsioonide baasiks. Organisatsioonid kasutavad linna tihedalt asustatud piirkondi rünnakute baasina. Peale Kassam-rakettide tulistamise sihitakse piiri kontrollivaid Iisraeli sõdureid ja üht peamist Gazasse viivat piiriületuspunkti.

Möödunud nädala operatsiooni käigus võitles IDF terroristidega iga päev ning avastas suuri relvapeidikuid, millest leiti neli tankitõrjemürsku, Kassam rakettide heitja, kümneid AK 47 automaate, garanaate, torupomme, IDF vormirõivaid, kaitseveste ja laskemoona.

Kolmandal novembril barrikadeeris üks rühm terroriste endid al Nasr mosheesse Bait Hanounis. Seejärel piiras moshe sisse IDF. Terroristide päästmiseks saatsid palestiinlased tulevahetuse piirkonda 200 naist ja last. Terroristid segunesid rahvahulgaga ning põgenesid teades, et Iisraeli sõdurid hoiduvad tulistamisest. See juhtum on selgeks näiteks tsiviilisikute ebaseaduslikust ja ebamoraalsest kasutamisest sõjas. Samuti näitas juhtum austuse puudumist pühade paikade suhtes.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.