Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KÕIK PALESTIINA RÜHMITUSED ÄHVARDAVAD TERRORIRÜNNAKUTEGA
14.11.06  

Iisraeli liidrite vabandused Beit Hanouni surmade eest ei ole toonud rahu araablaste tänavatele. Vastupidi, praegu kostuvad sealt tulised kättemaksuhüüded. Ynet News kirjutab, et "eranditult kõik Palestiina rühmitused ähvardasid surmatabamuse eest terrorirünnakutega kätte maksta." Khaled Mashaal, Hamasi liider Damaskuses, õhutas korraldama uusi enesetapupommitamisi Iisraelis. Arutz Sheva teatab, et rahvusvahelise üldsuse poolt mõõdukamaks peetud Mahmoud Abbasi Fatah partei esindaja ütles, et Iisrael tuleks "maa pealt minema pühkida". See on järelkajaks mitte sugugi mõõdukate vaadete poolest tuntud Iraani presidendi korduvatele üleskutsetele.

Sõnadele järgnesid teod ning ainuüksi komapäeval maandus Iisraelis kakskümmend Kassam-raketti. Araablased ründasid ka Hebronis juute süütepommide ja telliskividega ning tulistasid juudi autojuhtide pihta Hebronis ja Negevis. Viga keegi ei saanud, kuid Sderotis maandus üks rakett ainult kahe meetri kaugusele religioossest koolist. Õpilased, kuigi traumeeritud pidevast raketirünnakuteohust, hakkasid laulma ja kogetud ime eest Jumalat kiitma, teatab Arutz Sheva.

Lisaks sellele on julgeolekustruktuurid saanud kaheksakümmend terrorihoiatust, millest viisteist on detailsemad. Ähvardatakse läbi viia röövimisi ja enesetapupommitamisi. Ja lõpuks, homoseksuaalide paraadi vastu suunatud vägivaldsete demonstratsioonide ohu ja hoiatuste tõttu võimalikeks kokkupõrgeteks seoses moslemite reedese palvusega oli politsei täna sunnitud tõstma valveloleku kõrgeimale tasemele, mida rakendatakse ainult äärmusolukordades.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.