Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



SAKSAMAA AKADEEMIKUD NÕUAVAD IISRAELI "ERILISE KOHTLEMISE" LÕPETAMIST
20.11.06  

Ynet News kirjutab, et kakskümmend viis Saksamaa mõjukat akadeemikut riigi juhtivatest ülikoolidest avaldasid pöördumise valitsusele, milles kutsutakse üles lõpetama Iisraelile holokausti tõttu osaks saanud "erikohtlemise". Pöördumisele allakirjutanud kutsusid üles muutma Iisraeli ja Saksamaa vaheliste suhete iseloomu, mis aitaks kahel riigil arendada "sõprussuhteid, mis oleksid minevikutaagast vabad" ning mis jätaks võimaluse Iisraeli kritiseerimiseks. "Suur osa Saksamaa ühiskonnast on muutnud holokausti häbi ja südamevalu tseremoniaalseks tegevuseks. Nii on Saksamaal tekkinud problemaatiline semitismiarmastus," väidetakse avalduses.

Arutz Sheva kirjutab, et Leipzigi Ülikooli professorite teostatud värske uuring näitab, et Saksamaal on antisemitism tõusuteel. Leiti, et 18 protsenti sakslastest arvab, et juudid omavad riigis liiga suurt mõju.

Samal ajal jätkavad briti akadeemilised ringkonnad Iisraeli kõrgharidusasutuste mitteametlikku boikoteerimist, teatab Ynet News. Briti kirjastus, mis on esitanud professoritele kogu maailmas üleskutse saata avaldamiseks artikleid, keeldus vastu võtmast artikleid Iisraeli akadeemilistelt asutustelt.

Uuringus, mida tutvustati möödunud pühapäeval Ülemaailmsel Juudi Kongressil Pariisis, leiti, et Euroopas on antisemiitlikud meeleolud kahekordistunud võrreldes suve algusega, kirjutab Arutz Sheva. Konverentsi lektorite väiteil on Iraani presidendi Mahmoud Ahmadinejadi korduvad Iisraeli vastased ähvardused samuti mõjutanud üldist antisemitismi atmosfääri Euroopas.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.