Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IISRAELI EI TUNNUSTA- SELLEST HOOLIMATA RAHVUSVAHELISELT AKTSEPTEERITUD?
20.11.06  

Sel nädalal jätkusid läbirääkimised Palestiina üksmeelevalitsuse loomiseks. Esmaspäeval jõudsid Hamas ja Fatah ühele meelele nii peaministrikandidaadi kui ka ministriportfellide jagamise osas uues valitsuses. Selle kokkuleppe kohaselt saaks Hamasil olema üheksa ministrit, Fatahil kuus ning üheksa ministrikohta jääks ülejäänud parteidele. Peaministrikandidaadiks on 60-aastane ülikooli mikrobioloogiaprofessor Mohammed Shabir. Ta ei kuulu kumbagi parteisse, kuid omab häid suhteid mõlema liidritega.

Väljaande Israel Insider andmeil väljendas Shin Beti juht Yuval Diskin reserveeritud suhtumist Shabiri, väites, et ta on seotud Hamasiga ning pärineb sellest organisatsioonist. Samas ütles Diskin, et luureandmeid Shabiri seotuse kohta terroristliku tegevusega ei ole. Shabiri isa Sheikh Eid oli 1950. ja 60. aastatel üks Moslemite Vennaskonna juhte Gazas. Moslemite Vennaskond on Hamasi eelkäija.

Hamasi esindaja Moussa Abu Marzuk ütles, et rahvusvahelise üldsuse nõudmistest hoolimata ei kavatse uus valitsus Iisraeli tunnustada. Organisatsiooni pressiesindaja Ismail Rawdan ütles, et Palestiina Omavalitsuse esimees Abbas kinnitas rühmitusele, et Araabia riigid ja teised rahvusvahelise kogukonna liikmed lõpetavad majandusblokaadi ka siis, kui uus valitsus Iisraeli tunnustamisest keeldub.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.