Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ALIYA ON KASVAMAS
30.12.05  

2005. aastal saabus Iisraeli rohkem kui 23 tuhat sisserändajat, teatas Juudi Agentuur. See näitab, et esimest korda pärast palestiinlaste alustatud terrorisõda 2000. aasta septembris, on aliya taas kasvamas.

Põhja-Ameerikast tegi aliya 3052 inimest. See on suurim arv 22 aasta jooksul. Alles kaks päeva tagasi saabus Iisraeli seitsmes ja viimane El Ali erilennuk 220 immigrandiga USA-st ja Kanadast.

Prantsusmaalt tuli sel aastal 2980 juuti, mis on suurim arv viimase 34 aasta jooksul. Immigratsioon endise Nõukogude Liidu riikidest on üldiselt vähenenud 10 protsenti, kuid Venemaalt ja Valgevenest on aliya veidi kasvanud. Aliya Lõuna-Ameerikast kasvas 37,2 protsenti ning 2005. aastal saabus sellelt kontinendilt 1850 immigranti.

37 protsenti kasvas 2005. aastal ka koolitusprogrammides osalejate arv. Iisraelis korraldatakse mitmeid koolitusprogramme juudi noortele kogu maailmast.

Immigrantide Absorptsiooni Ministeeriumi teatel kasvas 15 protsenti ka iisraellaste arv, kes aastal 2005 Iisraeli tagasi kolisid. Ministeeriumi ametnike hinnangul võib tagasipöördunute arv olla isegi kaks korda suurem, sest vaid umbes pooled teatavad oma tagasipöördumisest.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.