Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



EKSPERDID: IISRAEL ON VÕIMELINE IRAANI RÜNDAMA
13.01.07  

Israel Insider kirjutab, et Tel Avivi Ülikooli Rahvusliku Julgeoleku Uuringute Instituudi (INSS) väitel on Iisraelil vahendeid Iraani tuumarajatiste rivist väljaviimiseks. Eelnevates aruteludes on rõhutatud selle ülesande keerukust, sest mitmed Iraani tuumarajatised on maa-alused punkrid ning on hajutatud üle kogu riigi, ka asustatud piirkondadesse. INSS ei teinud siiski ettepanekut sõjaliseks ründamiseks Iisraeli poolt.

INSS töötaja Giora Eiland leiab, et sellisele rünnakule peaks andma nõusoleku, kuigi vaikiva, ka USA. Temaga ei nõustu kolleeg Zvi Shtauber öeldes, et "on asju, mille puhul on parem, kui USA pole neist teadlik," kirjutab Israel Insider. George Bush omalt poolt kinnitas neljapäeval taas, et USA on pühendunud Ameerika huvide kaitsmisele Lähis-Idas ja ütles, et USA teeb "koostööd teistega, et takistada Iraanil tuumarelva omandamist," kirjutab Israel Insider.

Strateegiliste ohtudega tegelev minister Avigdor Liebermann saatis uuele ÜRO peasekretärile Ban Ki-moonile kirja, paludes lõpetada Iraani liikmeksolek, kirjutab Haaretz. Sarnase üleskutsega esines kuu aega tagasi ka rühm Iisraeli liidreid, osutades asjaolule, et kui liikmesriigi liider
kutsub üles teist riiki hävitama, on tegu ÜRO põhikirja rikkumisega. Nädal aega tagasi lisas Iraani president Ahmadinejad oma antisemiitlikele kommentaaridele veel ühe, öeldes, et ta on veendunud, et "peagi saab näha sionistliku reziimi kokkuvarisemist", kirjutab Ynet News.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.