Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



GOOGLE EARTH JAGAB IISRAELI MAAD
20.01.07  

World Net Daily (WND) kirjutab, et võrgusaidi Interactive Google Earth kaardid tähistavad Jeruusalemma idaosa ja Templimäge "okupeeritud territooriumitena", mis peaksid kuuluma tulevase Palestiina riigi koosseisu. Hoolimata asjaolust, et Iisraeli ja Palestiina vahelistel läbirääkimistel ei ole Templimäge kunagi paigutatud Palestiina territooriumile, väidab Google Earth, et märgib oma kaartidel piire vastavuses rahvusvaheliste standarditega.

Peale selle tähistab Google Earth Gaza sektorit kui "Iisraeli okupeeritud" territooriumi, kuigi Iisrael taandus sealt juba 2005. aasta augustis. Iisraeli kaartide juures Google Earth lehekülgedel on mitmeid tendentslikke kommentaare. Näiteks on Hebroni lähedal asuva Iisraeli linna Kiryat Arba kaardi kõrval kirjeldus, mis osutab linna hooldatud muruplatsidele ning süüdistab iisraellasi "ebaõiglases vee jagamises"". Võrgusaiti Google Earth on süüdistatud ka võltsitud kujutiste eksponeerimises. Lehekülje külastajad võivad Jeruusalemma lähedal näha arvuti abil loodud kujutist, mis peaks tähistama Iisraeli raketitehast. IDF väitel on "raktitehas" võltsitud.

Google Earth materjalid vaimustavad terroriliidreid. "Me õnnitleme Google´it ja Ameerika rahvast selle väga olulise muutuse eest Lähis-Idas. Al-Aqsa mosee (mis asub Templimäel) on osa Jeruusalemmast ning Jeruusalemm on osa Palestiinast. Kui selline suur institutsioon nagu Google parandas kaardil need ajaloolised vead, siis võib-olla suudame meie muuta seda, kuidas sionistide kontrolli all olev Ameerika meedia Palestiinat kujutab," ütles Abu Nasser, terrorirühma Al-Aqsa Märtrite Brigaad tähtsuselt teine mees.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.