Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



VÕITLUS RÖÖVITUD SÕDURITE VABASTAMISE EEST JÄTKUB
17.02.07  

Ynet News kirjutab, et kolmapäeval kohtusid röövitud sõdurite Eldad Regevi ja Ehud Glodwasseri perekonnad välismaiste abistajate otsimise kampaania käigus paavst Benedictus XVI-ga. Paavst lubas jätkata tegevust informatsiooni hankimiseks ja röövitud sõdurite vabastamise tagamiseks. Üsna kiiresti pärast röövimist saatis paavst kirja Hizb´Allah vaimsele liidrile, paludes tal sõdurid vabastada või saata vähemalt kinnitus nende elusoleku kohta. Paavsti palvele ei vastatud.

Arutz Sheva teatab, et üks Fatah kõrgem ametnik kinnitas, et Gilad Shalit, kes on Hamasi terroristide käes, on "elus ja terve". Ta rõhutas, et PO peab Shaliti sõjavangiks, mitte "suvitusrannalt" röövitud pantvangiks ning tema vabastamist seostatakse "tuhandete Palestiina vangide" vabastamisega.

Israel Insider aga kirjutab, et Süüria partisaniorganisatsioon väitis, et nende käes on veel üks teadmata kadunud Iisraeli sõdur - Guy Hever, kes jäi kadunuks 1997. aasta augustis. Süüria organisatsioon Vastupanukomiteed Golani Kõrgendike Vabastamiseks asutati möödunud aasta 26. juunil "partisanisõja" käivitamiseks Golanis sarnaselt Hizb´Allah taktikaga möödunud suvel Liibanoni sõjas. Rühmitus nõuab vangide vahetamist sõduri vastu, kelle nad väidavad enese käes vangis olevat. Iisraeli julgeolekutöötajate andmeil on see väide küllaltki "nõrk". Nad märkisid, et minevikus on Heveri röövimise eest võtnud vastutuse mitmed teised rühmitused. Pärast Heveri kadumist nähti palju vaeva tema asukoha kindlakstegemisega. Tema perekond ja IDF ametnikud kohtusid paljude diplomaatidega välismaal. Iisraeli politsei ja IDF viisid läbi põhjalikke otsinguid, kasutades seejuures mitmeid erinevaid tehnikaid, kuid tema jälgi ei leitud.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.