Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LOOTUSI PETNUD KOHTUMINE EI VIINUD KUHUGI
01.03.07  

Teisipäeval toimunud kolmepoolne kohtumine, millel osalesid Condoleezza Rice, Ehud Olmert ja Mahmoud Abbas, valmistas pettumuse ning lõppes konkreetsete tulemusteta, teatab Jpost. Rice ja Olmert jäid väidetavalt oma nõudmise juurde, et iga järgnev Palestiina Omavalitsuse (PO) valitsus peab aktsepteerima kolme rahvusvahelise üldsuse põhimõtet: Iisraeli tunnustamine, terrorismi lõpetamine ja varasemate kokkulepete täitmine. PO esimees Abbas omalt poolt rõhutas, et Mekas Fatah ja Hamasi vahel sõlmitud kokkulepe oli parim, mida praegusel hetkel on võimalik saavutada. Meka lepe ei rahulda ühtki kolmest nõudmisest.

Jposti andmeil väljendas Olmert pettumust Abbasi poolse juhtimise puudumise üle ning ütles, et Palestiina liider "tegi äärmuslaste rahuldamiseks pöörde tagasisuunas." PO pressiesindaja ütles pärast kohtumist, et USA üritab PO üksmeelevalitsust lõhkuda kuid kinnitas, et valitsuse moodustamise otsus viiakse täide.

Kolmapäeval kohtus Abbas Suurbritannia peaministri Tony Blairiga, et veenda teda uut valitsust toetama ning võimalusel mõjutama ka USA presidenti George Bushi seda tegema. Blair ütles pärast kohtumist: "Ma loodan, et me saame edasi liikuda, haarates kaasa ka mõistlikumad elemendid Hamasist," kirjutab Haaretz. Sellel vaatamata teatas Blair teravalt: "Kuidas saab Lähis-Ida rahuprotsessi edendada valitsusega, mis ütleb: "Me ei tunnusta Iisraeli õigust eksisteerida" - selles on probleem." Selle argumendiga on raske mitte nõustuda.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.