Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ENESETAPUTERRORISTI PLAANITUD RÜNNAK TEL AVIVI BUSSIJAAMALE LUHTUS
03.03.07  

Peale kahetunnist inimjahti teisipäeval, mille käigus paigaldati tee blokaade Suur-Tel-Avivi aladel õnnestus Iisraeli julgeolekujõududel lõpuks lokaliseerida enesetaputerrorirünnakut kavatseva isiku asukoht ühes Tel Avivi äärelinna Bat Yami korteris. Terrorist oli peitnud end koos oma autojuhiga ühte korterisse. Ta kavatses päikeseloojangul prügikonteinerist üles korjata sinna varem peidetud lõhkeainega vöö, et see siis Tel Avivi bussiterminaalis lõhata. Iisraeli luure sai informatsiooni, et tõenäoliselt on enesetaputerroristil õnnestunud piirkonda sisse imbuda. Õnnestunud operatsioon päästis enesestmõistetavalt palju inimelusid.

Arutz Sheva teateil kõrvaldati enesetaputerroristilt saadud informatsiooni tulemusel Mahmoud Abu Ubayed, Islami Dzihaad'i üks liidritest. Kui julgeolekujõud püüdsid teda vahistada, haaras ta automaatrelva M-16 ja tulistas julgeolekutöötajate suunas. Tekkinud tulevahetuses Ubayed tapeti. Ubayed on olnud seotud paljude terrorirünnakutega ning oli vastutav ka teisipäevase ebaõnnestunud enesetaputerroristi varustamise ja väljasaatmise eest. Islami Dzihaad ähvardas peatse kättemaksuga ja teatas lisaks oma avalduses, et teisipäevane rünnakukatse oli üks Iisraeli vastu kavandatud rünnakute seeriast.

Samal ajal kirjutab Ynet News, et Egiptuse julgeolekujõud vahistasid teise enesetaputerroristi, kes tungis Gazast Siinaisse. Tema sihiks oli jõuda Punase mere rannikul asuvate turismikeskusteni ja lasta end õhku ühes Iisraeli turistide poolt sgedasti külastatavatest kuurortidest. Varem on Siinai poolsaare populaarsetes turismikeskustes toimunud mitmeid rünnakuid, kus on hukkunud nii Iisraeli kui ka teiste maade kodanikke.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.