Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



INTERVJUU NAISENESETAPUTERRORISTI VÄIKESTE LASTEGA HAMASI TV-S
17.03.07  

Memri võrgulehekülg avaldab tõlke Hamasi telekanalil olnud intervjuust palestiina naisenesetaputerroristi väikeste lastega. 5-aastane tütar Dhoha ja tema noorem vend Muhammad istuvad stuudios saatejuhi vastas. Väikese uudishimuliku poisi silmad rändavad ringi, kui ta samal ajal suures nahktoolis rahutult niheleb ja saatejuhile iga natukese aja tagant kordab, et ta käib lasteaias.

Saatejuht küsib naeratades: "Kuhu teie emme läks?" "Paradiisi," vastab Dhoha. Järgmine küsimus kõlab: "Mida emme tegi?" "Ta läks märtrisurma," vastab tüdruk. Saatejuht jätkab: "Ta tappis juute, eks ole," ja pöördub siis poisi poole: "Mitu juuti ema tappis?" Poiss tõstab käe, millel kõik sõrmed on väljasirutatud - sellise vastuse annavad lapsed tavaliselt siis, kui neilt vanust küsitakse. Enesetapupommitaja tütart õhutatakse lugema religioosset teksti, mis ülistab Allahit. Ta on selle hästi ära õppinud. Ent sarnaselt vennaga katkestab ta korduvalt saatejuhti, öeldes: "Ma käin lasteaias, ma tahan sellest rääkida." Saatejuhi viimane küsimus lastele on: "Kas te tahate minna emme juurde?" Vastus on: "jaa".

Laste ema Rim Al-Riyashi lasi end õhku 2005. aasta jaanuaris Karni piiriületuspunktis Gaza ja Iisraeli vahel ning tappis neli iisraellast.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.