Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



INGLISMAA-IISRAELI JALGPALLIMATSI AJAKS SAABUVAD IISRAELI TUHANDED JALGPALLIFÄNNID
24.03.07  

Sel nädalal peaks Iisraeli saabuma ligi 6000 jalgpallifänni Inglismaalt, kes tulevad vaatama laupäeva õhtul toimuvat Euroopa 2008 kvalifikatsioonimatsi Iisraeliga. Rühm London England Fans (Londoni Inglismaa Fännid) ei tule ainult oma meeskonda toetama. Jerusalem Post (Jpost) kirjutab, et see on esimene jalgpallisõprade organisatsioon, mis külastab Yad VaShemi. Nad viivad sinna St George´i Ristiga pärja koos kahe kaardiga millele on kirjutatud: "Ära iialgi unusta" ja "Ärgu iialgi kordugu".

Fännid toetavad ka organisatsiooni Football4peace (Jalgpall rahu eest) poolt korraldatavat laste jalgpalliturniiri, mis toimub reede õhtupoolikul Tel-Avivis. Sellel osaleb 16 laste võistkonda, mis on moodustatud araablastest ja juutidest. Fänniklubid annetasid laste võistkondadele Inglismaa klubide särke.

Maccabi UK korraldab reede õhtul Ramat Ganis suure shabbatiõhtusöögi, millega tutvustatakse fännidele juutide kultuuri ja tavasid. Mark Perryman, rühma London England Fans asutaja ütles Jpostile: "Shabbatieine annab võimaluse saada osa kultuurist, millest paljud meist midagi ei tea ning teadmatus on see, millest lähtub sallimatus."

Organisatsiooni New Israel Fund (Uus Iisraeli Fond) võrgulehekülg kirjutab, et kuigi suurem osa Inglismaa fänne ootab kerget mängu Tel Avivis, tunnistab endine Inglismaa ja Liverpooli ääremängija John Barnes, et "mäng saab olema Inglismaa jaoks raske... Kui vaid panna tähele, kui hästi Iisrael esines viimastel Euroopa Meistrivõistlustel ja Maailmakarika kvalifikatsioonimängudel, võib näha, kui raske see mäng saab olema. Jalgpalliasjatundjad teavad kui heal tasemel Iisraeli jalgpall on."

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.