Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



"SEL SUVEL SÜÜRIAGA SÕDA ARVATAVASTI EI TULE"
14.07.07  

Israel Insider kirjutab, et IDF asejuhataja Moshe Kaplinsky, vastupidiselt mõnede analüütikute arvamusele, ei oota sel suvel sõja puhkemist Süüriaga. Kaplinsky siiski hoiatab, et ühe osapoole valearvestus nendevaheliste piiratud suhtlemise tõttu "võib kasvatada pinge sõjaks". Iisrael teeb seepärast kõik, mis võimalik, et süürlastele oma kavatsusi selgitada.

Piirkonnas valitseva olukorra kohta ütles Kaplinsky: "Me ei saa ignoreerida seda, mida me näeme: Iraani kasvav seotus ebastabiilsuse tekitamisega piirkonnas, Süüria tegevus Hizb´Allah taasrelvastamisel...ja ettevalmistused Süüria armee poolt." Iisrael treenib seetõttu oma sõdureid ja täiendab oma varustust kõikvõimalike stsenaariumite jaoks.

Debka File teatab, et Hizb´Allah "on paremas sõjalises vormis kui kunagi varem". Selle uudisteallika väitel on Hizb´Allah laovarud taastatud ja need ületavad möödunud suve sõja eelseid varusid 50% võrra. Sellel siitide terroriorganisatsioonil on nüüd arsenalis 18 000 raketti. Debka File ütleb, et hoolimata UNIFIL vägede kohalolust ja Hizb´Allah sõjameeste näilisest puudumisest Iisraeli piiril, on tänane olukord palju hullem sõjaeelsest. Seda põhjustel, et Süüria ja Iraan on aidanud soetada sadu pikamaarakette, treenida Hizb´Allah sõdureid eliitlaagrites Iraanis ja uuendada organisatsiooni tankitõrjerakette. Lisaks kirjutab Debka File: "Siitidest terroristid on lõunas tagasi, kuid nad on hoolikalt varjunud siitide küladesse."

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.