Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



USA TREENINGPROGRAMM VARUSTAB TERRORISTE
26.08.07  

Intervjuus väljaandele New York Sun tunnistab palestiina araablane, et USA poolt alates 1999. aastast juhitud programm Yassir Arafati jõudude treenimiseks andis olulise panuse 2000. aastal alanud Iisraelivastase terrorikampaania edule. "Ma ei usu, et Palestiina vastupanuoperatsioonidel oleks olnud selline edu ja et need oleksid tapnud 2000. aastast saadik rohkem kui tuhat iisraellast, kui ei oleks olnud neid (Ameerika) treeninguid. Programm hõlmas kõike - luureandmete kogumist, seiret, sisseimbumist, varitsusest tulistamist, relvade ja lõhekainete kasutamist demonstratsioonide mahasurumiseks. "Kõiki meetodeid ja tehnikaid, mida me neil treeningutel õppisime, kasutasime iisraellaste vastu," hooples Yousuf.

Sel nädalal teatati, et USA-treeningprogrammid käivituvad käesoleval aastal uuesti. Kongress hääletas aprillis projektile 86,5 miljoni USA dollari andmise poolt. Programm on mõeldud Mahmoud Abbasi tugevdamiseks tema relvastatud rühmituse Force 17 treenimise läbi ning väljaöeldud eesmärgiks on: "pakkuda julgeolekut palestiina rahvale ja võidelda terrorismiga, luua usaldust osapoolte vahele, ning ülimaks eesmärgiks on nii palestiinlaste kui ka iisraellaste julgeolekuvajaduste täitmine," kirjutab New York Sun.

Idee, et palestiina araablased hakkavad võitlema teiste palestiina araablastega Iisraeli kaitsmiseks, on põhjendamatu ning ei ole iialgi teostunud, hoolimata eelnevatest lepetest selle saavutamiseks. Vastupidi, sellist käitumist peetakse Palestiina-Araabia aladel kooostööks, mille suhtes rakendatakse surmanuhtlust. Lootus, et see nüüd muutuma peaks, on imeõhuke. Abu Yousuf näiteks on praegu Fatah´ga seotud terroriorganisatsiooni Al-Aqsa Märtrite Brigaadid liider Ramallah´s. Brigaadid teatasid sel nädalal, et nad hoogustavad oma terroritegevust Iisraeli vastu.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.