Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



"KAEBUSED TULEKS ESITADA TERRORISTIDELE"
02.09.07  

Selle nädala kolmapäeval hukkusid Iisraeli Kaitseväe vastulöögis (IDF) kolm last vanuses 10 kuni 12 aastat. Lapsed lähenesid raketiheitjale ning jäid tankitule alla. IDF allikad väljendasid kurbust juhtunu tõttu ja kahetsust, et terroriorganisatsioonid kasutavad sõjategevuses lapsi. "Kassami-heitja ümbruses on lahinguväli," tsiteerib Ynet News IDF allikat. "Fakt, et palestiina tsiviilisikuid, eriti lapsi, tapetakse, on kahetsusväärne, see ei teeni meie huve ning ei vii terroriprobleemi lahenemiseni," ütles IDF.

Terroriorganisatsioonid tegutsevad Gazas, mis on üks kõige tihedamalt asustatud alasid maailmas. Lisaks sellele tegutsevad nad asustatud piirkondades, kasutades tsiviilelanikke kilbina. Viimasel ajal on nad hakanud kasutama lapsi ka raketiheitjate kokkukogumisel, teades väga hästi, et Iisraelipoolne vastulöök toob kaasa kogu maailma hukkamõistu ning delegitimiseerib sõda terrori vastu.

Sõjavägi möönab, et IDF teeb vigu, kuid ütleb, et nad teevad pidevalt tööd oma tegevuse parandamiseks. Ebamoraalne tsiviilisikute kasutamine terroristide poolt teeb asja keerukamaks. Rääkides üldiselt laste kasutamisest, ütles IDF allikas: "Siiski, sellises olukorras, kus terroristid maksavad rühmale teismelistele terrorismiga seonduva aktsiooni sooritamise eest, teades, et nad ei pruugi eluga tagasi pöörduda, tuleks kaebused esitada terroristidele - ja ainult neile."

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.