Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



BUSH NOOMIB ÜRO ORGANEID IISRAELIVASTASE TEGEVUSE PÄRAST
06.10.07  

Iisraeliraport on varem kirjutanud, et ÜRO Inimõiguste Nõukogu on näidanud ühekülgseid eelarvamusi Iisraeli suhtes, samal ajal ignoreerib ta inimõiguste rikkumisi teistes paikades. Üheksa spetsiifilist riikide hukkamõistu, mis Nõukogu sel suvel lõppenud esimese tööaasta jooksul on avaldanud, on kõik olnud suunatud Iisraeli vastu. Paradoksaalne on see, et Nõukogu asutati aasta eest asendamaks üht teisilit ÜRO organit nimega ÜRO Inimõiguste Komisjon põhjusel, et seda peeti liiga antisemiitlikuks.

Bush pragas Nõukogu, öeldes: "Ameeriklased on pettunud (Nõukogu) läbikukkumistes". Ta kritiseeris seda organit, mis ignoreerib inimõiguste rikkumisi kogu maailmas ning koondab oma kriitika ülemääraselt Iisraeli vastu: "See organ ei ole tõstnud häält repressioonide vastu, mida teostavad re˛iimid Havannast Caracaseni, Pyongyangi ja Teheranini, koondades samal ajal oma kriitika Iisraeli pihta," teatab USA välisministeeriumi ametlik võrgulehekülg. Bush esitas üleskutse muutusteks: "Et olla tõsiseltvõetav inimõiguste küsimuses maailmas peab ÜRO omaenda Inimõiguste Nõukogu reformima."

Organisatsiooni NGO Monitor direktor Gerhald Steinberg lisab sellele pildile selliste mittetulundusühingute (MTÜ) nagu Human Right´s Watch ja Amnesty International rolli. Ta kirjutab, et need organisatsioonid "on pühendanud absurdselt ebaproportsionaalse osa oma ressurssidest" demokraatiate ründamiseks, milles inimõiguste tase on palju parem kui näiteks Birmas, Saudi-Araabias ja Sudaanis. Iisrael, näiteks, on üks nende organisatsioonide lemmiksihtmärkidest. Steinberg võtab omapoolse kriitika kokku järgnevalt: "Enne teiste süüdistamist ja silmakirjalike avalduste tegemist Birma, Darfuri ja teiste aadressil, peaksid MTÜ-de ja ÜRO ametnikud uurima oma panust inimõiguste katastroofilisse olukorda maailmas...Kui nad oleksid oma kohuseid täitnud Birmas ja Darfuris, oleksid nad võinud ära hoida vägivalla puhkemise ja päästa elusid."

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.