Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KNESSETI LIIGE ELON: LAS PALESTIINA ARAABLASED HAKKAVAD JORDAANLASTEKS
13.10.07  

Knesseti liige ja endine turismiminister Benny Elon ühendparteist Rahvuslik Liit-Rahvuslik Religioosne Partei esitas eelmisel nädalal Tel Avivis uue plaani lahendamaks konflikti araablastega. Vastavalt "Iisraeli algatusele", nagu Elon oma plaani kutsus, peaks Iisrael säilitama kontrolli Juudea- ja Samaariamaa üle (Läänekallas), kuid samal ajal tuleks Palestiina araablastele anda autonoomia. Lisaks peaks nende alade araabia elanikkond saama Jordaania kodakondsuse; Samaaria, Juudea- ning teiste maade põgenikelaagrid tuleks likvideerida ning nende asunikud integreerida võõrustajariikidesse. Rahvusvaheline üldsus peaks selleks rajama eelarve. Jerusalem Posti andmeil ütles Elon, et konflikti lahendamiseks on vastupidiselt poliitilisele lahendusele niisugust humanitaarlahendust.

Elon ütles, et plaani täide viimiseks ei peaks Iisrael läbi rääkima mitte Fatah´i ega Hamasiga, vaid Egiptuse ning Jordaaniaga. Ta tõi välja ka selle, et Jordaania võiks olla huvitatud Palestiina araablastele kodakondsuse pakkumisest, kuna see aitaks Iraani mõjuvõimu piirkonnas vähendada.

Lisaks tõi Elon välja selle, et kuni 1988. aastani peeti Jordaaniat Palestiina araablaste ametlikuks esindajaks ning kuni selle ajani kasutasid nad ka Jordaania passe, mistõttu pole tegu ka suvalise ettepanekuga. Eloni sõnul on ta algatanud kampaania selle plaani reklaamimiseks Euroopa ja USA otsusetegijatele. Neljapäeval avaldas USA presidendikandidaat Sam Brownback plaanile toetust.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.