Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



JERUUSALEMMA ARAABLASED KIIRUSTAVAD IISRAELI KODAKONDSUST TAOTLEMA
09.11.07  

Viimastel kuudel on Iisraeli kodakondsust taotlevate Ida-Jeruusalemma araablaste arv järsult kasvanud, teatab Israel Insider. Kasv on tulnud ajal, mil Iisrael ja PO on valmistumas Annapolise rahukonverentsiks, kus tuleb arutlusele ka Jeruusalemma tulevik.

Kui Iisrael Ida-Jeruusalemma 1967. aastal hõivas, anti linnas elavatele araablastele alalise elaniku staatus ning nad said Iisraeli ID-kaardid ja mitmeid iisraellastele mõeldud toetusi. Alalised elanikud võivad taotleda kodakondsust, kuid praegu Jeruusalemmas elavast veerand miljonist araablasest on viimase 40 aasta jooksul vaid umbes 5% üritanud taotleda Iisraeli kodakondsust, keskmiselt umbes 300 uut elanikku aastas.

Viimase nelja kuu jooksul on siseministeerium registreerinud tervelt 3000 avaldust, mis moodustab 25% kõigist 40 aasta taotlustest. See tendents näib tulenevat Ida-Jeruusalemmas elavate palestiina araablaste hirmudest, et nad võivad jääda ilma Iisraeli sotsiaalsetest hüvedest, nagu arstiabist või riiklikest sotsiaaltoetustest, kui nende rajoon PO kontrolli alla antakse.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.