Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



VENEMAA ÜRITAB VENE IMMIGRANTE TAGASI MEELITADA
14.12.07  

Iisraeli luure andmeil avas Venemaa saatkond Iisraelis kaks kuud tagasi kultuurikeskuseks maskeerituna valitsusorgani osakonna, mille eesmärgiks on veenda vene immigrante Venemaale tagasi pöörduma, kirjutab Haaretz. Juba aastal 2000, pärast presidendiks valimist, asutas Putin rühmituse nimega Kodumaa Pojad, et pidada ühendust Venemaa ja selle emigrantide vahel. Ta andis rühmitusele ülesandeks tuua tagasi võimalikult palju vene immigrante, eriti valitud elukutsete esindajaid. Juudid on tänu kõrgele haridustasemele ning asjaolule, et nad on koondunud suurtesse kogukondadesse, ihaldusväärseks sihtmärgiks sellele organisatsioonile.

Viimasel nädalal Venemaal toimunud üldvalimiste ajal korraldas see kultuurikeskus üritusi 60 Iisraeli linnas, julgustades vene kodanikke end registreerima ja hääletama, ning koguti nende kontaktandmeid. Mõned iisraellased on teatanud, et nad on saanud ahvatlevaid tööpakkumisi Venemaalt. Oma alal juhtiv akadeemik ütles, et pärast kultuurikeskusega ühenduse võtmist pakuti talle ühes Moskva uurimisinstituudis kõrgepalgalist tööd.

Immigratsiooniministeeriumi statistika andmeil on üle 100 000 SRÜ-st Iisraeli tulnud juudi pöördunud tagasi Venemaale ja Ukrainasse. Hinnanguliselt elab Moskvas praegu 70 000 iisraellast.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.