Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ASHKENAZI: RAKETTIDE TULISTAMINE EI LÕPPE ENNE KUI IDF GAZAS KONTROLLI ÜLE VÕTAB
14.12.07  

Kolmapäeval kukkus Iisraeli linna Sderoti ja selle ümbrusesse 20 Gazast terroristide poolt tulistatud kassam-raketti. Imekombel ei saanud keegi surma, kuid viis inimest sai vigastada. Iisraeli Kaitsejõudude (IDF) ülemjuhataja Gabi Ashkenazi kommenteeris olukorda järgnevalt: "On võimatu lüüa terroristlikku organisatsiooni ilma piirkonnas kontrolli võtmata." IDF on viimase aasta jooksul teinud ülepäeviti väiksemaid sissetunge Gazasse. Kuid valitsuse juhiseid järgides ei ole nende sissetungidega mindud kaugemale kui kaks kilomeetrit, et mitte algatada täielikku sõda, mis torpedeeriks käimasolevaid rahuläbirääkimisi.

Ashkenazi ütles, et sissetungidel oli laiem mõju, kuid need ei suutnud panna piiri rakettide tulistamisele. Probleemi rõhutavad viimased raportid, mis väidavad, et terroristid on valmistanud rakette, mille laskeulatus on 25 kilomeetrit, see on kaks korda suurem praeguseni kasutatud rakettide omast. See seab ohtu sellised linnad nagu Ashkelon, Netivot ja neid ümbritsevad piirkonnad, ühtekokku 175 000 elanikku.

Sderoti linnapea Eli Moyal teatas kolmapäeval raadio otsesaates oma tagasiastumisest. "Ma ei saa võtta vastutust...kui rakett surmab homme 20 last, küsitakse minult: "miks sa lasteaia avasid?"". Kritiseerides varjatult valitsuse tegevusetust, ütles Moyal: "Mind valiti juhtima linna, mitte seda olukorda." Samuti kolmapäeval otsustas julgeolekukabinet eesotsas peaminister Ehud Olmertiga lükata määramata tähtajaks edasi sissetungi Gazasse.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.