Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



85 % GUSH KATIFIST EVAKUEERITUD ELAVAD SIIANI AJUTISTES MAJADES
28.12.07  


85 protsenti 2005. aasta väljatõmbumise ajal Gazast evakueeritud peredest elavad praeguseni ajutistes rajoonides, kirjutab Arutz Sheva. Töötus endiste Gush Katifi elanike seas on samuti kõrge - 23 protsenti. Mitmel neist, kes Gush Katifis pidasid edukaid põllumajanduslikke ettevõtteid, pole õnnestunud tööd leida kas kõrge vanuse või professionaalse väljaõppe puudumise tõttu.

Ainult 80 Gush Katifi 180-st mittepõllumajanduslikust väikeettevõttest on oma tööd taas alustanud. Viiskümmend põllumeest 400-st on saanud maad ja vaid väike osa neist on hakanud midagi tootma. Ainult ühte Gush Katifist evakueeritute jaoks kavandatud 25-st asundusest on ehitatud elumaju. Ühes kohas on ehitustöid alustatud ning 23-s ei ole veel midagi tehtud. "Ei ole kahtlust," väidab Gush Katifi elanike viimane raport, "et kirjeldatud pilt annab selgelt tunnistust suurtest ebaõnnestumistest ning riigi puudulikust tegutsemisest...näib, et valitsuse ministeeriumitest ja kantseleidest ühelgi ei ole reaalset tööplaani tuleviku jaoks..." Gush Katifist evakueeritute raport paistab veelgi süngemana, kui võtta arvesse fakti, et peaministri laual on plaan umbes 200 000 juudi evakueerimiseks Juudeast ja Samaariast.

Peale selle näitab Heebrea Ülikooli raport, et Iisraeli kuvand ameerika ja briti meedias muutus pärast Gazast väljatõmbumist halvemaks. Uuringu autoril dr Tamir Sheferil ei ole head selgitust Iisraeli kuvandi halvenemisele pärast positiivseks peetud väljatõmbumise sammu. Iisraeli kujutatakse veelgi rohkem Koljatina kui enne väljatõmbumist. "Võib-olla see asjaolu, et me taganesime ning näitasime eeldatavasti maailmale, et me oleme võimelised taganema, kergitas meile esitatavate nõudmiste latti," kommenteeris ta.

Copyright 2007 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.