Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



BUSHI VISIIDI ÜKS TUND MAKSAB 25 000 USD
11.01.08  

Iisraeli jaoks on USA presidendi Bushi visiit olnud suurimaks julgeolekuoperatsiooniks pärast paavst Johannes Pauluse visiiti aastal 2000. Operatsioon, millele anti nimeks "Selge taevas", läks Iisraelile maksma 25 000 USD iga tunni eest, mille Bush riigis veedab. Rohkem kui 10 000 Iisraeli politseinikku ja turvatöötajat - üle kolmandiku kogu Iisraeli politseijõududest - värvati pealinna kaitsma. USA suure delegatsiooni majutamiseks broneeriti umbes 1000 ruumi kolmes hotellis. Härra Bush elas hotelli King David kuninglikus sviidis, mille uhkuseks on 180-kraadise ulatusega vaade Jeruusalemma Vanalinnale. Tänavad hotelli King David läheduses suleti.

Selgus, et suuri liiklusummikuid kartes vältis suurem osa iisraellastest Jeruusalemma kesklinna sõitmist president Bushi visiidi ajal. Seetõttu meenutasid tühjad ja vaiksed Jeruusalemma tänavad pigem sabatipäeva jõudeaega kui USA presidendi riigivisiiti ja sellest tulenevaid liiklusummikuid. Müüjad Jeruusalemma turul istusid igavledes oma lettide taga ja kaeblesid kehvade päevade pärast äritegevuses.

Suurejoonelisusest hoolimata näib, et tavalised iisraellased ei oota sellelt visiidilt märkimisväärseid tulemusi. Iisraeli päevalehes Yediot Achronot avaldatud arvamusuuring näitab, et seitsekümmend seitse protsenti iisraellastest ei usu, et Bush aitaks tuua diplomaatilisi edusamme rahu suunas.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.