Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



JERUUSALEMM ON VALGE!
01.02.08  

Jeruusalemm on taas kaetud lumega. Kolmapäeval olid Jeruusalemmas, Golani kõrgendikel ja Põhja-Iisraeli teistes rajoonides tugevad lumetormid. Lumesadu jõudis seekord isegi Iisraeli lõunapoolsetesse piirkondadesse, nagu Arad, Sde Boker ja Mitzpe Ramon. Bussiliiklus Jeruusalemmas seiskus, mitmeid tavalisi teenuseid ei olnud võimalik saada, koolid olid suletud.

Peredele tõi lumesadu elevust ja lõbu. Teisipäevaõhtusele ilmateatele reageeriti suure ootusega, kauplused olid rahvast täis, sest kõik püüdsid oma toiduvarusid täiendada. Vabadel päevadel said pered veeta mõnusasti aega kodus või võtta midagi lõbusat ette väljas. Kui põhjamaade elanikele ei meeldi olla õues, kui taevast lörtsi sajab, siis paljud iisraellased nautisid haruldast võimalust lumememmede tegemiseks ja lumepallide loopimiseks.

Ent lumi ei too Iisraelis ainult rõõmu. Iisraeli Tootjate Liit teatas kolmapäeval, et lumetormi tõttu jäi neil saamata umbes 25 miljoni seekli suurune tulu ehk umbes 6 protsenti päevasest tööstustoodangust, sest Jeruusalemmas õnnestus tööle jõuda ainult 10 kuni 20 protsendil töölistest.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.