Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



WINOGRADI KOMISJONI LIIGE AVALIKUSTAB OMA ERAPOOLIKUSE
08.02.08  

Porfessor Yechezkiel Dror, 2006. aasta Teise Liibanoni sõja juhtimist uurinud Winogradi komisjoni liige, avalikustas Iisraeli ajalehele Maariv kolmapäeval antud intervjuus, et veendumus, et peaminister Ehud Olmert "edendab rahuprotsessi", mõjutas tugevasti tema ja võimalik, et ka teiste nõukogu liikmete seisukohti Winogradi raporti lõpliku versiooni formuleerimisel. Nagu Iisraeliraport eelmisel nädalal kirjutas, andis möödunud kolmapäeval avaldatud Winogradi komisjoni raport peaminister Ehud OLmertile tugevasti armu ning süüdistas suuremalt jaolt Iisraeli Kaitseväge (IDF) selles, et neil ei õnnestunud otsustavat võitu saavutada.

"Kui uskuda, et peaminister võiks edendada rahuprotsessi, siis on tegu üpris õilsa kaalutlusega. Kui rahuprotsess on edukas, võib see päästa väga palju elusid ja seepärast on see oluline kaalutlus," ütles prof. Dror intervjuus ajalehele Maariv. Küsimusele, kas Olmert peaks jätkama peaministrina, vastas ta retooriliselt: "Me peame mõtlema tagajärgedele. Mida te eelistaksite? Valitsust, mida juhivad Olmert ja Barak või uusi valimisi, mis tooksid võimule Netanyahu?"

Knesseti liikmed kõigist poliitilistest parteidest reageerisid avaldusele suure pahameelega ning nõudsid Winogradi raporti uurimist ja sõltumatu uurimiskomisjoni moodustamist, mis ei oleks valitsuse poolt määratud. Pressile tehtud avalduses väitis prof. Dror, et Maariv tsiteeris teda valesti ja võttis tema märkused kontekstist välja.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.