Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ENDINE ENESETAPUPOMMIRÜNNAKU KAVANDAJA TAHAB IISRAELIGA RAHU TEHA
10.03.08  


Haaretz kirjutab enesetapurünnakut kavandanud Shifa al-Qudsist, kes hiljaaegu pärast kuut vanglas veedetud aastat vabaks lasti ning tahab nüüd võtta ühendust iisraellastega. Tal oli plaan end õhku lasta Netanyas - linnas, mida ta hästi tundis, sest oli sinna ühepäevaseid reise teinud ja seal rannas aega veetnud. Tema lugu näitab, kui kerge oli pärast araablaste ülestõusu puhkemist 2000. aastal värvata noori palestiina araablasi enesetapupommirünnakute läbiviijateks. Al-Qudsi, noor tütre ema, ütles, et teda ajendas soov maksta Iisraelile kätte ning peale selle oli ta masenduses oma hiljutise lahutuse pärast. Ta võttis ühendust Al Aqsa Märtrite Brigaadidega ning mõne aja pärast võttis organisatsioon ta vastu.

Tema jaoks valmistati vest, mille sisse pidi paigutatama 15 kilogrammi lõhkeaineid ning selle peale raseda kleit. Plaani järgi pidi talle järgnema Iisraeli meedikuks maskeeritud meesterrorist, kes pidi oma lõhkeained õhkama mõned minutid hiljem. Kuid informaatorid andsid iisraellastele sellest plaanist teada ja al-Qudsi vahistati.

Nüüd, pärast vanglast vabastamist on tal raske selgitada oma otsust enesetapupommitajaks hakata. "Ma ei mõelnud nagu inimene," ütleb ta. "Ma mõtlesin ainult kättemaksust." Nüüd kavatseb ta õppida sotsiaaltööd ja tahab liituda rahuliikumisega. "Ma olen valmis iisraellastega rääkima, et nendega lähedasemaks saada," selgitab ta.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.