Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



OLMERT SOOVIB UUSI VÄLJATÕMBUMISI
12.02.06  

Väljaanne Arutz-7 kirjutas, et peaministri koheusetäitja Ehud Olmert andis mõista, et ta algatab ühepoolselt tagasitõmbumise Judea ja Samaaria aladelt.

Teisipäeva õhtul avaldas Olmert Iisraeli televisiooni teisel kanalil, et Iisrael tahab end eraldada enamikust araabia elanikkonnast Juudas ja Samaarias. Kuid ta väitis endiselt, et "Iisrael säilitab enamuse oma asundustest. Me koondume peamistesse asundusteblokkidesse ja säilitame ühendatud Jeruusalemma. Ariel, Gush ja Maaleh Adumim saavad Iisraeli osaks."

Viimased avaliku arvamuse uuringud näitavad, et Olmert saaks oma plaanid ellu viia peale 28.märtsi valimisi. IMRA teatel saaks selle nädala küsitluse põhjal Kadimast 38 kohaga suurima esindusega partei Knessetis, samas kui Tööpartei saaks 17 kohta ja Likudi partei 15 kohta. Parempoolsed saaksid kokku 47 kohta, vasakpoolsed 60, araablaste parteid 9 kohta ning 4 koha saatus on lahtine.

Kaks parempoolset parteid - Rahvuslik Liit ja Rahvuslik Religioosne Partei tegid kolmapäeval otsuse minna 28.märtsi valimistele ühise nimekirjaga. Nimekirjade ühendamine peaks parempoolsetele parteidele juurde tooma lisahääli.

Selgub, et Olmerti enda parteis on liikmeid, kes ei ole nõus tema ühepoolsete väljatõmbumiste plaaniga. Kadima vanemad liikmed Avi Dichter ja Tzachi Hanegbi seisavad tugevalt vastu Olmerti plaanidele välja tõmbuda Judeast ja Samaariast, kirjutas Haaretz.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.