Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



FOTOD TUNNISTAVAD: HAMAS KASUTAB INIMKILPE
15.03.08  

Iisraeli välisministeeriumi (MFA) veebilehekülg avaldas video- ja fotomaterjalid, mis tõendavad, et Hamas kasutab tsiviilelanikke inimkilpidena võitluses Iisraeli vastu. Hamasi taktikat iseloomustavad: rakettide tulistamine asustatud piirkondadest, tsiviilelanike kodude kasutamine Hamasi relvade ja lõhkeainete varjamiseks, tsiviilelanike kasutamine inimkilpidena õhurünnakute ohu puhul. MFA on avaldanud arvukalt tõendeid selle kohta, et Hamas kutsub tsiviilelanikke, sealhulgas lapsi, moodustama majade ümber inimkilpe, kui on oodata Iisraeli rünnakuid. Lapsed saadetakse sageli katusele, et takistada IAF-il hoonet sihtimast.

Hamasi terroristid tavaliselt ei viibi ise juures, kui tulistatakse rakette Iisraeli, vaid nad kasutavad taimereid ja muid mooduseid raketiheitjate kaugjuhtimiseks. Rakettide kaitsmiseks vasturünnaku eest enne väljatulistamist saadavad nad lapsi raketiheitjate lähedusse mängima või paigutavad heitjad mänguväljakute lähedale. Hamas kasutab ka tsiviilelanike kodusid rakettide, lõhkeainete, tankitõrjemürskude ja teiste relvade tootmiseks.

Tsiviilelanike hukkumise vältimiseks saadab Iisrael enne terroristide sihtmärkide ründamist teadaande, soovitades tsiviilelanikel lahkuda.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.