Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



MITTEAMETLIK VAHERAHU IISRAELI JA HAMASI VAHEL ON MURTUD
15.03.08  

Üks Iisraeli kaitseametnik kinnitas, et Iisrael nõustus Egiptuse vahendusel sõlmima Hamasiga vaherahu, kirjutab Israel Today. Selle nädala alguses eitasid nii peaminister Ehud Olmert kui ka kaitseminister Ehud Barak selle asetleidmist. Ametnik ütles, et Iisrael oli nõus lõpetama sõja Gaza terroristlike infrastruktuuride vastu, kui Hamas ja selle liitlased omalt poolt lõpetavad raketi- ja pommirünnakud Lõuna-Iisraelile. Egiptlased lubasid teha rohkemgi relvade smugeldamise lõpetamiseks üle Egiptuse ja Gaza vahelise piiri.

Arutz Sheva andmeil ütles Knesseti saadik Nissan Slomiansky Rahvuslikust Religiooniparteist, et Hamas kasutab seda vaherahu ära ning jätkab oma sõjavarustuse täiendamist. Ta ütles, et see asjaolu, et Hamas on huvitatud vaherahust Iisraeliga, "näitab, et ta on nõrk ja et nüüd on aeg tema purustamiseks ja likvideerimiseks."

Ent pärast kahte rahulikku päeva maandus neljapäeva varahommikul Lääne-Negevisse 15 kassam-raketti. Vastuseks korraldas IAF (Iisraeli Lennuvägi) täpsusrünnakuid kassam-rakettide heitjate pihta. Viimase kassam-rakettide seeria eest võttis vastutuse Islami D˛ihaad, öeldes, et see oli kättemaksuks IDF operatsioonide eest Läänekaldal (Juudeas ja Samaarias). Kolmapäeva pärastlõunal tapsid IDF väed Petlemmas läbi viidud operatsiooni käigus neli tagaotsitavat terroristi. Üks neist, Muhamad Shahade, oli neljapäevase terrorirünnaku planeerimise taga seisev isik. Teised olid arvukate terrorirünnakute sooritamise pärast juba kaheksa aastat Iisraeli poolt tagaotsitavad.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.