Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMAS´i VIDEO: GAZA VIIB HAIFASSE
12.02.06  

Väljaande Palestinian Media Watch andmetel on Iisraeli väljatõmbumine Gazast veennud palestiinlasi, et mitte läbirääkimised, vaid vägivald on efektiivseim vahend Iisraeli nõrgestamiseks ja lõplikuks hävitamiseks.

Kui Iisrael Gazast eelmise aasta augustis välja tõmbus, nimetasid kogu maailmas paljud kommentaatorid ja riigimehed toimunut "rahu võimaluseks". Kuid hiljuti avaldatud Hamasi video annab tunnistust sellest, et väljatõmbumine on vaid julgustanud palestiinlasi jätkama vägivalla ja terrorismiga selle asemel, et naasta läbirääkimiste juurde.

Hamasi videos, milles näidatakse iisraellaste evakueerimist Gazast ja nende purustatud hooneid, kasutatakse taustaks laulu sõnadega "Sissetungijad põgenesid. Juutide armee on lüüa saanud. Kodu ja kodumaa saadakse tagasi mitte järeleandmiste, alistumise või lubaduste, vaid vere läbi."

Laulusõnade "kodumaa saadakse tagasi" ajal näidatakse Iisraeli linna Haifat, rõhutades sellega, et palestiinlased näevad oma kodumaana kogu Iisraeli.

Sama väljaanne kirjutas: "Palestiinlasest vaatajale antakse selge sõnum, et Gazast lahkumine tähendab nii Iisraeli võitmist terrori läbi kui ka pretsedendi loomist tulevikuks. Vägivalda ja terrorit nähakse kui vahendit, mis viib Iisraeli jätkuvate territoriaalsete järeleandmisteni ja tema hävitamiseni."

Palestiina Omavalitsuse ajalehes ilmunud artikkel kordab sama veendumust: "Palestiina maa Gazas vabastati vaid tänu kangelastele ja Jihadi võitlejatele, mitte kasutute rahuläbirääkimiste ja kummarduste läbi."

Hamasi liider Khaled Mash'al ütles hiljuti Damaskuse mosees, et islam võidab esmalt Iisraeli ja hiljem vallutatakse ka lääs. Lähis-Ida Meediauuringute Instituudi (MEMRI) andmetel kuulutas Mash´al: "Kui Iisrael on võidetud, on võidetud tee, on võidetud need, kes kutsuvad üles teda toetama ja on võidetud argpüksid, kes peidavad end tema selja taha ja toetavad teda." Mash´al ütles samuti, et islami rahvas istub homme "maailma troonil".

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.