Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



BUSH VALMISTUB JERUUSALEMMA JAGAMA
12.04.08  

Ajalehe Ha´aretz andmeil ei kavatse president George Bush oma Iisraeli külaskäigu ajal külastada Läänemüüri. Selle asemel külastab ta Massadat, mis oli viimaseks juutide kindluseks roomlaste vastase Suure Ülestõusu ajal esimesel sajandil. USA allikad ütlevad, et nad otsisid paika, mil on sümboolne tähendus ja mis ei põhjusta poleemikat. Läänemüür asub Jeruusalemma Vanalinnas ning on judaismi kõige püham paik. See asub Templimäe jalamil, millel paiknesid nii Esimene kui ka Teine Tempel.

Samal ajal kirjeldab World Net Daily, kuidas USA valitsus üritab läbi suruda tegevuskava Jeruusalemma jagamiseks. Peetakse läbirääkimisi Palestiina araablastele suveräänsuse andmise üle Ida-Jeruusalemma piirkondade, sealhulgas Templimäe üle. Neil lubataks avada linnas ametlikke asutusi ja paigutada sinna politsei- ja kaitsejõude. Kõrgetasemelise diplomaatilise allika andmeil on USA tugevasti seotud Iisraeli ja Palestiina Omavalitsuse vahel käimasolevate läbirääkimiste kõigi aspektidega.

Kommentaar:
Läänemüüri külastamisest äraütlemisega Bush õõnestab, loodetavasti tahtmatult, juutide nõudmisi kõigile Iisraeli piirkondadele. Kui Läänemüür on "vaieldav" teema, siis võib küsitavaks pidada juutide kohalolu kõigis selle maa piirkondades. Läänemüür ja Templimägi sümboliseerivad juutide sidet Iisraeli maaga rohkem kui miski muu. Selle seose õõnestamise asemel peaks Bush selle paiga külastamise läbi kõneka avalduse tegema. See oleks sõnumiks kõigile jõududele ja üksustele, mis praegu üritavad juutide riiki ja selle eksisteerimist ebaseaduslikuks kuulutada.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.