Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



AHMADINEJADI ÄHVARDUSI IISRAELI HÄVITAMISE KOHTA IGNOREERITAKSE
06.06.08  

Möödunud teisipäeval Roomas toimunud ÜRO globaalset toidukriisi käsitleval tippkohtumisel ründas Iraani president Mahmoud Ahmadinejad juba kurikuulsaks saanud viisil Iisraeli. Ahmadinejad väitis, et "kui Iisrael lakkaks eksisteerimast," oleks see eurooplaste endi huvides. Kohtumist omaenese õelatel eesmärkidel ära kasutades jätkas ta: "Inimestele meeldivad minu kommentaarid, sest nii saab avalikkus päästa end sionistide pealetükkivusest." Ahmadinejad on sarnaseid ähvardavaid avaldusi "võltsi sionistliku re˛iimi" lõpetamise kohta teinud mitmeid aastaid. See oli aga esimene kord, kui ta on midagi sellist ühes suurimas Euroopa pealinnas ütles.

Kommentaar:
Vesteldes ühe oma kaaslasega 1922. aastal, lausus üks Austria noormees: "Kui ma peaksin kunagi võimule saama, siis juutide hävitamine saab olema minu esimene ja tähtsaim töö." 1. aprillil 1939, kuus aastat pärast võimu haaramist, kinnitas sama mees nimega Adolf Hitler, sel ajal juba Saksamaa kantslerina oma kunagist väidet: "Vaid siis, kui see juudi pisik, mis rahvaste elu haigestab, on eemaldatud, on võimalik rajada koostööd rahvaste seas..."

Ka Ahmadinejad on varem rääkinud juutidest kui bakteritest, mis tuleb tappa, ning on väitnud, et Iisrael tuleks kaardilt minema pühkida - sõnad, mis on võetud Hitleri memuaaridest, nii nagu need kunagi kirja pandi. Suurim erinevus aga Hitleri ja Ahmadinejadi vahel on see, et tänapäeval eksisteerib juudi riik, mis on võimeline ennast kaitsma. Traagiline sarnasus aga möödaniku ja tänapäeva vahel on see, et maailma rahvad ei näi seda hädaohtu tõsiselt võtvat.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.