Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ALGAS "WORD OF LIFE" JUUBELIREIS IISRAELIS
13.06.08  

10. juuni õhtul algas Iisraeli "Word of Life" juubelireis Iisraelis. Pidulikul avaõhtusöögil oli võõrustajaks pastor Ulf Ekman ja sellel osalesid mitmed silmapaistvad külalised, nagu Raphael Ben Hur turismiministeeriumist ning Harry ja Frieda Hurwitz.

Harry Hurwitz, kes oli kunagi peaminister Menachen Begini vanemnõunik, pidas sütitava kõne. Ta leidis, et Iisraeli 3500 aasta pikkune ajalugu on maailmas ainulaadne ning et Iisraeli külastajad peaksid võtma korralikult aega selle kõige mõistmiseks. Hr. Ben Hur tervitas paljusid rahvaid, kes iga-aastasel reisil osalevad ja jagas neile "Iisraeli sõpradele" tunnustust nende solidaarsuse, traditsioonide ja kiindumuse eest.

Sel aastal on reisil üle 620 osaleja ning esindajaid on 27 riigist – tegu on imelise seguga mitmetest värvidest, kultuuridest ja keeltest. Huvitaval kombel on suurem osa neist Iisraelis esmakordselt ning see on heaks tunnistuseks turismiministeeriumile, et Iisrael on avatud sihtriigiks uute külastajate jaoks.

Pastor Ulf Ekman tundis heameelt, nähes nii paljusid inimesi tulemas sellele seiklusele Pühal maal – Jeruusalemmast Galileani. Tema soovitus külalistele oli: "Palun ärge üritage endasse koguda kõiki muljeid ja vaateid ühekorraga, te ei ole tavalises turismipiirkonnas, laske sellel maal enesele sügavuti kõnelda ja te pöördute siia aeg-ajalt tagasi." Ta leidis, et on imeline näha Jeruusalemma väravatest sisenemas inimesi praktiliselt kõigilt kontinentidelt. Üks külaline Mehhikost rääkis, et ta on 15 aastat unistanud selle maa külastamisest ja nüüd, selle reisi algusega, täitus tema unistus.

See on iga Iisraeli külastava turisti jaoks eriline aasta, sest kaasaegne Iisraeli riik on jõudnud 60. aastapäeva verstapostini. Riik taassündis holokausti tuhaasemelt ning on saanud küpseks ühiskonnaks, juhtriigiks mitmetes tööstusharudes ja akadeemilistes valdkondades. Iisreali on selle lühikese aja jooksul pidevalt ähvardanud naaberriikide rünnakud, ent sellele vaatamata on ta jäänud tugevaks ja stabiilseks kodumaaks kogu maailma juutidele.

Sel pidustuste aastal, mil Iisrael võtab vastu külalisi e

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.