Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



GOLDWASSER JA REGEV SAAVAD KOJU?
20.06.08  

Nii Iisraeli kui ka Liibanoni ajalehtedes on viimastel päevadel olnud teadaandeid Iisraeli ja Hizb´Allah´ vahel sõlmitud kokkuleppest kahe vangistatud Iisraeli sõduri Ehud Goldwasseri ja Eldad Regevi kojusaatmise kohta. Kaks sõdurit võeti vangi kaks aastat tagasi, kui Hizb´Allah teostas üle piiri tungides rünnaku, mis käivitas Teise Liibanoni sõja.

Teadaannete väitel on Iisrael valmis andma üle mitu Liibanoni terroristi, nende hulgas kurikuulsa Samir Kuntari, kes tappis jõhkral viisil ühe kaheaastase tüdruku ja kolm tema pere liiget. Kuntari on peetud võimalikuks vahetuskaubaks ka Ron Aradile - Iisraeli sõdurile, kes rööviti rohkem kui 20 aastat tagasi. Aradi pere on seisnud vastu Kuntari vabastamisele, kui sellega ei kaasne ka Roni vabastamist. Hizb´Allah väidab, et nad ei tea tema saatusest midagi ning paljud iisraellased kahtlevad, et Ron veel elus on.

Kaitseminister Ehud Barak mainis ühel sõjaväe peakorteris Tel Avivis toimunud kohtumisel Regevit ja Goldwasserit puudutavat kokkulepet, kuid hoiatas, et ei ole kindel, kas need sõdurid veel elus on. Vaatamata Iisraeli, Punase Risti ja teiste korduvatele palvetele on Hizb´Allah keeldunud andmast igasugust informatsiooni nende kahe kohta. Iisraeli poolt selle rünnaku asjus teostatud juurdlus näitas, et mõlemad sõdurid said rünnakus vigastada ja vajasid kiiret haiglaravi.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.