Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ARAABLASTE EBASEADUSLIK EHITUSTEGEVUS IISRAELIS
17.02.06  

Iisraeli araablased on ehitanud Negevisse 38 illegaalset linna, kusjuures Iisraeli võimud ei üritagi nende tegevust peatada, kirjutasid hiljaaegu Ynetnews ja Arutz-7.

Knesseti komisjon tegi hiljaaegu otsuse, et illegaalse ehitustegevuse lõpetamiseks tuleb midagi ette võtta, teatas Ynetnews. Probleem on eriti terav Haifa piirkonnas riigi põhjaosas, ning Kesk- ja Lõuna-Iisraelis, kus elab kokku 1 050 000 araablast.

Majad on paljudel juhtudel ehitatud riigi maale, mis ei ole mõeldud ehitustegevuseks. Kõige hullem on olukord Negevis, kuhu on illegaalselt ehitatud 38 linna.

Rahvusliku Ühtsuse Partei kavatseb pöörduda Ülemkohtu poole palvega kohustada valitsust viima täide juba välja antud orderid sadade hoonete lammutamiseks, mis beduiinid Negevisse ebaseaduslikult on ehitanud.

Partei esindaja ütles: "Olmerti valitsus ruttab juurima välja juute ja hävitama nende kodusid, väites, et nad on omavoliliselt ehitanud asunduse. Teiselt poolt on araabia beduiinid ehitanud Negevisse illegaalselt sadu maju ja tosinaid külasid. Seda on tehtud riiki ähvardades ja seadust mõnitades aastate vältel, kuid keegi ei ürita neid kõrvaldada."

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.