Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



SELLE NÄDALA SÜNDMUSTE KOKKUVÕTE
22.08.08  

Sellel nädalal on toimunud palju sündmusi, mõned olulisemad kui teised. Allpool on esitatud valik sündmustest, mis ei ole tingimata üksteisega seotud, kuid nad kõik on mingil viisil seotud Iisraeliga ja mõjutavad oluliselt Iisraeli avalikku arvamust ja poliitilisi otsuseid.

" Iraan üritab saata orbiidile satelliidi, kuid see ebaõnnestub.
" Iraani president Ahmadinejad vihjab Iisraelile kui pisikule, mis peagi kaob.
" Hizb'Allah valmistub röövima iisraellasi välismaal.
" Tulevased Kadima valimised on põhjustanud tuliseid vaidlusi nii partei sees kui ka väljaspool. Kriitikat ja kiidulaulu sajab igast suunast, kui kandidaadid, parteikaaslased ja teiste parteide poliitikud püüavad endile kohta leida ja sõlmivad liite.
" Erinevad poliitikud üritavad mõjutada järgmise aasta riigi eelarve hääletamise ajastust Knessetis. Osad usuvad, et hääletus peaks toimuma enne Kadima valimisi, teised jälle, et peale valimisi. Kui Knesset kinnitab eelarve enne valimisi, vähendab see uue valitsuse kauplemise võimalusi potentsiaalsete koalitsioonipartneritega ja ka uute liidrite võimalusi koalitsiooni loomiseks.
" Iisrael vabastab 199 Palestiina araablasest vangi, kelledest mõned on tapnud iisraellasi. Opositsioon ja mõrvatute sugulased protestivad vabastamise vastu.
" Jordaania vabastab neli kuud enne tähtaega neli juutide tapmisega seotud vangi, kes olid toodud üle Iisraeli vanglatest.
" Jordaania tunnistab, et tal on olnud salajasi kohtumisi väidetavalt isolatsioonis oleva terroriorganisatsiooniga Hamas. Mahmoud Abbas on selliste kontaktide vastu, kuna ta kardab, et need tugevdavad Hamasi.
" Hamas keeldub Palestiina Omavalitsuse juhi poolt toeatud Egiptuse ettepanekust, saata Gazasse 3000 araabia sõdurit. Sõjaline jõud on mõeldud korra tagamiseks kuni "ehitatakse uuesti üles politsei". Hamasi arvates suurendaks see käik veelgi lõhet Palestiina Omavalitsuses.
" Hamas treenib uue Iisraelivastase kampaania tarvis naisi enesetaputerroristideks.
" Al Qaeda haru teatab, et Hamasi kontrolli all olev Gaza on neile turvaliseks varjupaigaks.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.