Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IISRAELI ON ÄHVARDAMAS ULATUSLIK TERRORISÕDA
17.02.06  

Palestiina terroristid valmistuvad kolmandaks Iisraelivastaseks intifadaks ja "laiaulatuslikuks uueks terrorisõjaks" teatas WorldNetDaily.

Fatahi Al-Aqsa brigaadide liikmed, kes hiljutistel Palestiina valimistel kaotusseisu jäid ja Islami Jihad, kes valimistel ei osalenud, on väljendanud, et nad üritavad takistada Hamasi püüdeid uue valitsuse moodustamiseks ja pikaajalise rahulepingu allkirjastamiseks Iisraeliga. Relvaks Iisraeli vastu saab olema terrorism.

Abu Nasser Al-Aqsa brigaadidest teatas, et Iisrael tõi Hamasi võimule ja et tema rühmitus on selle tulemusena valmistumas uueks ägedaks terroripealetungiks. "Lisaks enesetapurünnakutele kasutatakse ulatuslikult rakette. Need raketid sihitakse Iisraeli asundustesse Jordani läänekaldal, kuid vajadusel ka rohelise eraldusjoone taha Iisraeli linnadesse", ütles Nassar.

Ka Abu Oudai Al-Aqsa brigaadidest kinnitas WorldNetDaily´le, et tema organisatsioon valmistub raketisõjaks Iisraeli vastu. "Ei rahunemist ega vaherahu saabu enne, kui okupatsioon meie maal on lõppenud. Mul ei ole vaja teile korrata, et lennuvahemaa Jenini ning Netanya, Tel Avivi, Jeruusalemma ja teiste linnade vahel on väike, rääkimata muudest plaanidest teiste läänekalda piirkondade suhtes", ütles Abu Oudai.

"Iisraellased on ehitanud tohutu müüri, millele on kulutatud miljardeid dollareid, kuid sellegipoolest on ta tabatav meie rakettidega, mis jõuavad igasse soovitud sihtpunkti. Meie rakettide eest ei paku kaitset müür ega ka ülejäänud julgeolekumeetmed meie rünnakute ärahoidmiseks", hooples Abu Oudai.

Selle nädala teisipäeval tulistasid palestiinlased rakettidega Ashkeloni linna. Vähemalt üks rakett tabas tööstuspiirkonda, kus asuvad strateegilise tähtsusega kütuseterminal ja veevarustussüsteem.

Ynetnews kirjutas, et Islami Jihad kuulutas samuti sel nädalal, et neil on õnnestunud välja töötada pikamaarakett, mis on suurema hävitusjõuga. Uue raketi lennuulatus küündib 13-16 kilomeetrini ning see sisaldab TNT-d ja muid suure võimsusega komponente.

Iisraeli julgeolekuteenistuse Shin Bet juht Yuval Diskin ütles, et viimase kümne päeva jooksul on tabatud kaksteist potentsiaalset suitsiidipommitajat ja viimastel kuudel on suudetud ära hoida mitukümmend pommirünnakut.

Lisaks palestiinlaste rakettidele Juudamaal, Samaarias ja Gazas, arvatakse Hizb'Allah´il olevat Lõuna-Liibanonis viisteist tuhat raketti.

Hiljutine Hamasi video kinnitas, et see organisatsioon plaanib ühineda tulevase sõjaga Iisraeli vastu. Palestinian Media Watch´i andmeil öeldakse videos: "Me oleme rahvas, kes joob verd ja me teame, et pole paremat verd kui juutide oma. Me ei jäta teid rahule seni, kuni meie ja meie laste janu pole kustutatud teie verega. Me ei jäta teid rahule enne, kui te lahkute moslemite maadest."

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.