Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



SÕJAVÄGI JA JULGEOEKUJÕUD ON YOM KIPPURI AJAL VALVELOLEKUS
13.10.08  

Kaitseminister Ehud Barak käskis Iisraeli põhjapiiril paiknevatel sõjaväelastel olla Yom Kippuri pühade ajal valvel. Süüria sõjavägede manöövrid, sealhulgas tankide paigutamine Iisraeli piiri lähedale, süvendasid kartusi, et Süüria ja Hizb´Allah kasutavad pühade aega ära ning korraldavad ootamatu rünnaku. Selle nädala kolmapäeva ja neljapäeva vahel oli Iisrael 25 tunni jooksul praktiliselt "välja lülitatud". Kolmkümmend viis aastat tagasi alustasid Süüria ja Egiptus just Yom Kippuri päeval sõda.

Hizb´allah on valmistanud ette rünnakut Iisraeli vastu sellest ajast peale, kui nende terroriste juht Imad Mughniye selle aasta alguses tapeti. Hizb´Allah süüdistab tapmises Iisraeli. Välismaal asuvad juutide ja Iisraeli asutused on pühade ajaks tugevdanud valvet ning Iisraeli turistidel soovitatakse olla tähelepanelikud ja vältida rea riikide külastamist, kus Hizb´Allah luureteenistuse andmeil aktiivselt tegutseb.

Iisraeli turvateenistused said enne Yom Kippuri päeva 11 spetsiifilist ja kümneid üldisemaid terrorihoiatusi. Need olid seotud inimröövide, raketirünnakute ja pommitamistega. Jeruusalemma Vanalinna ümbritsevad teed suleti sõidukitele, sünagoogide turvameetmeid tugevdati ning Jeruusalemm põhimõtteliselt lõigati ära Juudeast ja Samaariast (Läänekaldast).

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.