Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



JACKSON: OBAMA PEATAB WASHINGTONIS SIONISTIDE MÕJUVÕIMU
20.10.08  

Inimõiguste eest võitleja pastor Jesse Jackson, kes on Barack Obama tugev toetaja, tegi sel nädalal mõned ebatavaliselt kohatud kommentaarid juutide kohta. Jackson ütles, et presidendina "purustaks Obama sionistide mõjuvõimu" Washingtonis ning Obama lõpetaks "Iisraeli esikohale seadmise", mis olevat kestnud aastakümneid. Ta väljendas uhkust selle üle, et aitas Obamal tema karjääri alustada. Osutades Bushi Iisraeli poliitikale kinnitas Jackson: "Bush kartis niiväga asjade untsuminekut ja Iisraeli ärritamist, et ta vältis kogu asja."

ÜRO peaassamblee president Miguel d´Escoto Brockman tegi teises kontekstis kummalisi avaldusi, üritades lahti saada Iisraeli vihkaja kuvandist. Selle kuvandi andis talle Iisraeli saadik ÜROs Gabriela Shalev pärast seda, kui Brockman paar nädalat tagasi Iraani presidenti Ahmadinejadi pärast tema ÜROs peetud kõnet embas. Oma kõnes ründas Ahmadinejad taas Iisraeli ning vihjas, et see riik hävitatakse.

Brockman väitis nüüd vastulauseks: "Ma ei vihka ühtki maad, kuid Iisraeli ma juhtumisi armastan." Peaasamblee president siiski ei mõista hukka Ahmadinejadi kommentaare "Iisraeli kaardilt minemapühkimise" kohta ning väitis, et need ei lähtu antisemitismist: "Iraani valitsuse taoline seisukoht tuleneb palestiinlaste halvast kohtlemisest," väitis Brockmann.

Kommentaar:
Jacksoni kommentaar on täiesti uskumatu - see tuleb inimõiguste eest võitleja ja pastori suust. Tema seosed Obamaga ning tema väited Obama poliitika kohta ei anna automaatselt alust arvamiseks, et need peegeldavad Obama enda vaateid. Teiselt poolt annavad mitmed näitajad, nagu Obama kuulumine antisemiitlikusse kogudusse, tema sidemed kahtlaste Aafrika režiimidega, mis selgelt rikuvad inimõigusi ning tema kõhklused Jeruusalemma ühtsuse või jagamise küsimuses, alust tema Iisraeli poliitikas kahtlemiseks.

Brockmanni avaldused ja suhtumine väärivad samuti kriitikat. Peaassamblee presidendilt võiks oodata moraalset selgust. Kui tema väide, nagu tuleneks Iraani vastuseis Iisraelile sellest, kuidas Iisrael palestiina araablasi kohtleb, oleks õige (mis äärmiselt tõenäoliselt ei ole peamine põhjus, kuid seda saab kasutada vabandusena), kas see annaks Ahmadinejadile rohelise tee genotsiidiks?

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.