Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IRAAN JA TEISED RIIGID TÕOTAVAD PALESTIINLASI ABISTADA
24.02.06  

Iraan andis kolmapäeval lubaduse anda Palestiina Omavalitsusele rahalist abi, seda pärast Iisraeli Ja Ameerika Ühendriikide ähvardusi lõpetada abiandmine Hamasi juhitavale valitsusele, teatas Reuters.

USA president George Bush on öelnud, et Hamas ei tohiks saada mingit rahalist toetust, kuni tunnustakse Iisraeli õigust eksisteerida.

Iraan ei ole ainuke Hamasi valitsuse toetaja. Palestiina Meediakeskuse andmeil "kiirustavad Palestiina Omavalitsust pitsitava finantskriisi üleelamisel abistama" ka Araabi Liiga, Islami Konverentsi Organisatsioon, Rootsi, Venemaa ja Moslemi Vennaskond.

Palestiina rahandusminister Mazen Sonokrot kinnitas esmaspäeval, et Palestiina Omavalitsus on finantskriisis olnud juba kauem kui aasta. Sonokrot väitis, et "kriis on tingitud Palestiina Omavalitsusele antud lubaduste täitmatajätmistest araabia- ja rahvusvaheliste doonorriikide poolt."

Rootsi välisabiagentuur Sida ütles esmaspäeval, et saadab "okupeeritud Palestiina aladele" 50 miljonit rootsi krooni. Toetuste jagamisel kavatsetakse kasutada vahendajana põgenike abistamisega tegelevat organisatsiooni UNRWA.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.