Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
31.10.08  

Arheoloogid Thomas Levy juhtimisel, kes on San Diego Kalifornia Ülikoolist, avastasid Jordaaniast vasekaevanduse, mis pärineb 10. sajandist, Saalomoni valitsemisajast, teatab Ynet News. See asub Surnumerest lõunas, piirkonnas mida piiblis tuntakse Eedomina. Levy sõnul tähendab see uuring kokkulangevust arheoloogiliste ja teaduslike faktide ning piibli vahel.

Alyiah (juutide immigratsioon Israeli) Lõuna-Aarfikast on tõusnud, teatab Arutz Sheva. Märkimisväärselt on tõusnud Iisraeli õppima tulevate noorte arv. Kui mõned aastad tagasi oli enamus Lõuna - Aafrikast pärit immigrante religioossed juudid siis nüüd on uueks Alyiahi suunaks ilmalike juutide arvu suurenemine. Lõuna - Aafrika juutide elanikkond alanenud 120 000- ndelt ,1970-ndate aastate kõrgpunktist, 75 000-ndeni tänasel päeval.

Sderoti rajatakse hoonesisene laste mänguväljak, mis on kaitstud Gaza raketirünnakute eest, teatab Jewish Telegraph Agency. Ehitises, mis on endine tekstiilivabriku hoone, on mitmed kaitsevarjendid, mida kasutatakse ka mänguväljakutena ning mis pakuvad kohest kaitset kui on kõlanud 15 sekundiline raketirünnaku hoiatus. Hoone, mis mahutab kuni 500 inimest, on jagatud kaheks osaks erinevatele vanusegruppidele. Saadaval on ka psühholoogiline ja meditsiiniline abi. Projekti lõputähtaeg on jaanuar 2009...

Selle nädala esimene suurem talvetorm tõi suure hulga sademeid kogu Iisraelis. Tormid olid erandlikud, sest paduvihm ja äikesetormid tõid kõrbealadele enneolematu sademete hulga. Jeerikost põhjapool oli sademete hulk viis sentimeetrit, mis on pool terve aasta normist, kirjutab Arutz Sheva.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.