Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMAS JA TUUMATERRORISM
24.02.06  

Ismail Haniyeh, Hamasi liige ja uus Palestiina Omavalitsuse peaminister, on öelnud, et palestiinlased "vabastavad" Palestiina relvade abil.

Kuigi mitmed lääne uudisteagentuurid on nimetanud Haniyeh´it "pragmaatikuks" ja "mõõdukaks", kõneleb tema minevik sootuks muud. Pärast Iisraeli väljatõmbumist Gazast möödunud aastal ütles Haniyeh AP-le, et niikaua, kuni kontroll Jeruusalemma ja Läänekalda üle on Iisraeli käes, ei kavatse Hamas relvi maha panna. "Need relvad vabastasid maa ja nende relvade abil vabastamisprotsessi ka jätkame," ütles Haniyeh.

"Haniyeh on alati eelistanud terrorismi diplomaatiale ning on väljendanud arvamust, et Hamasi võit 2005. aasta munitsipaalvalimistel tõestas, et suurem osa palestiinlastest pooldab terrorismi Iisraeli vastu," kirjutas Jewish Virtual Library.

Ühe uudise kohaselt viitab Hamasi kodulehel esitatav graafika sellele, et organisatsioon tahab hävitada Iisraeli tuumaholokausti läbi.

Hamasi terroristlik tiib kujutab oma kodulehel graafiliselt Taaveti tähe, Iisraeli sümboli, hävitamist tuumaholokaustis, teatas Palestinian Media Watch.

Kodulehe ülaservas on must nelinurk, millele ilmub Taaveti täht. Sellele järgneb kujutis tuumaplahvatusest, mis tähe minema pühib. Kujutisele klõpsamisel avaneb lugejale informatsioon Hamasi terrorirakukese kohta Ram´Allahis.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.