Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ABBAS PALUS IISRAELIL HAMASI RÜNNATA
31.12.08  

World Net Daily (WND) kirjutab, et Jeruusalemma kõrgete diplomaatiliste allikate andmeil on PO esimees Abbas mitmeid kuid esitanud Iisralile palveid ulatusliku sõjalise operatsiooni korraldamiseks oma Hamasi rivaalide vastu Gazas, seda vahetult enne oma ametiaja lõppemist 9. jaanuaril. "See on kõrgemates diplomaatilistes ja sõjalistes ringkondades levinud avalik saladus," ütles üks Iisraeli diplomaatiline allikas. "Abbas on tungivalt veennud meid ründama Hamasi Gazas." Avalikkuse ees Abbas siiski mõistab Iisraeli õhurünnaku hukka kui "barbaarse" ja "mittevajaliku".

Hamasi liidrid on korduvalt hoiatanud, et nad ei kavatse pärast 9. jaanuari Abbasi tunnustada ning alustavad suurt kampaaniat PO esimehe ebaseaduslikuks kuulutamiseks ja seavad PO valitsusse oma esindajad. Hamasi ametnikud ütlesid WNDle, et Hamas teeb vaikselt tööd omaenese Palestiina Vabastamise Organistatsiooni (PVO) loomiseks ning see hakkab võistlema samanimelise laialt tuntud rühmitusega, mida juhib Abbas. See "teine PVO" kujutaks endast suurt koalitsiooni peamistest palestiina araablaste rühmitustest, nagu Hamas, Islami Džihaad, Palestiina Vabastamise Rahvarinne, jne.

Uuringukeskus Western-oriented Palestinian Center for Policy and Survey Research avaldas kuu alguses arvamusküsitluse tulemused, mis näitasid, et 64 protsenti Palestiina araablastest leiavad, et Abbasi ametiaega ei tohiks pikendada. Ainult 24 protsenti peavad tema ametissejäämist vajalikuks.

Copyright 2008 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.